x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Congressmanul Chaffetz: Preşedintele Trump va realiza repede care ne sunt prietenii; România e printre ei

Congressmanul Chaffetz: Preşedintele Trump va realiza repede care ne sunt prietenii; România e printre ei

03 Dec 2016   •   18:10
Congressmanul Chaffetz: Preşedintele Trump va realiza repede care ne sunt prietenii; România e printre ei

Şeful Comisiei de Supraveghere şi Reformă Guvernamentală din Camera Reprezentanţilor, Jason Chaffetz, a declarat pentru AGERPRES că Donald Trump, în calitate de preşedinte al Statelor Unite, va realiza repede care sunt ţările prietene, iar România e cu siguranţă una dintre ele. 

'Am avut şansa să vizitez România şi să aduc cu mine alţi 10 congresmeni. Am rămas impresionat. L-am vizitat pe preşedinte. Relaţia dintre România şi SUA este importantă, este strategică şi este puternică', a spus Chaffetz. 

'Cred că Donald Trump, în calitate de preşedinte al SUA, va realiza foarte repede care ne sunt prietenii în lume şi, de asemenea, că România este, cu siguranţa, unul dintre ei. Pe partea militară, pe partea economică, sunt multe legături care aduc România şi SUA împreună', a adăugat congresmanul. 

Chaffetz este reprezentant al statului Utah în Camera Reprezentanţilor şi a fost ales pentru prima dată în 2008. Este membru al Partidului Republican. AGERPRES

×