x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Consilierul principal al lui Obama ŞOCHEAZĂ O LUME ÎNTREAGĂ! Ce a dezvăluit politicianul despre EXTRATEREŞTRI

Consilierul principal al lui Obama ŞOCHEAZĂ O LUME ÎNTREAGĂ! Ce a dezvăluit politicianul despre EXTRATEREŞTRI

17 Feb 2015   •   11:02
Consilierul principal al lui Obama ŞOCHEAZĂ O LUME ÎNTREAGĂ! Ce a dezvăluit politicianul despre EXTRATEREŞTRI

Fostul consilier politic principal al preşedintelui american Barack Obama a postat un mesaj pe Twitter care a şocat o lume întreagă, scrie Metro. John Podesta, considerat unul din cei mai buni strategi politici democrați, a scris că cel mai mare regret al său din 2014 este legat de faptul că nu a reușit să declasifice, cât timp s-a aflat la Casa Albă, dosarele legate de extratereştri.



Viitorul șef de campanie al lui Hillary Clinton și-a întărit apoi spusele cu o expresie: "the truth is out there", din Dosarele X, celebrul serial SF.



Steve Bassett, un ufolog foarte cunoscut, a spus că declaraţia lui Podesta este "foarte semnificativă", mai ales că cei care cred în existenţa extratereştrilor susţin că anul 2015 ar putea fi anul marilor dezvăluiri, un an în care guvernele vor recunoaşte nu numai că omuleţii verzi există, dar şi că am intrat deja în contact cu ei.

Declaraţia lui Podesta, care ar putea sau nu să fie o glumă, a reaprins discuţia legată de faptul că guvernul american este pe cale să "spună adevărul".

În anul 2002, Podesta declara, într-o conferinţă de presă, că "a venit momentul să aflăm adevărul despre ce se află acolo" şi că poporul american poate face față adevărului.



Cele mai citite articole:
MOMENT ŞOCANT în Florida! Ce face o tânără DEZBRĂCATĂ, în mijlocul străzii, întrece orice imaginaţie (VIDEO)

■ ULUITOR! E confirmat, Pamantul se roteste in jurul Soarelui! (VIDEO)


Tară întreagă, în stare de ŞOC. Gestul inexplicabil făcut de această tânără superbă a cutremurat milioane de oameni

Noi DEZVĂLUIRI despre MOARTEA PRINŢESEI DIANA. Ce-i scria prinţul consort nepoatei sale, la cinci zile după cumplitul accident

MISTERUL de pe Marte! Oamenii de ştiinţă, STUPEFIAŢI: Nu ne aşteptam la aşa ceva. Este INEXPLICABIL! (VIDEO)

Milioane de computere din intreaga lume, compromise de spionii NSA! Verifica-ti hard-disk-ul!


×