x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cum arată o angajată la McDonald's de 120 de kilograme care a slăbit uluitor după ce a renunțat la fast food

Cum arată o angajată la McDonald's de 120 de kilograme care a slăbit uluitor după ce a renunțat la fast food

03 Ian 2013   •   08:23
Cum arată o angajată la McDonald's de 120 de kilograme care a slăbit uluitor după ce a renunțat la fast food
Sursa foto: © Wales News Service
Britanica, în vârstă de 25 de ani, ajunsese la 120 de kilograme după ce a mâncat, o perioadă îndelungată, numai produse de tip fast food.

Teresa Mayhew, din South Wales, mânca cu plăcere porții gratuite de burgeri şi cartofi la locul de muncă, atât pentru micul dejun și masa de prânz. Acasă mânca un kebab sau pizza la cină. În doar câțiva ani greutatea ei s-a dublat la mai mult de 120 kilograme, forțând-o să ceară uniforme din ce în ce mai mari.

"Îmi plăcea mâncarea pe care o vindeam la McDonalds - am continuat sa mănânc şi să mănânc. Ne este permis să mâncăm gratis. Deci mâncam atunci când aveam o pauză și apoi, când ajungeam acasă, continuam cu pizza, chips-uri, kebab. Nu știam cu adevărat când eram sătulă aşa că era ușor să continui", a povestit Teresa, potrivit DailyMail.

Teresa a refuzat să gândească la greutatea ei timp de doi ani, și atunci când în cele din urmă şi-a luat inima în dinți ea a privit cu groază cum acul pe scara cântarului ajunge la 120 kg.

Acum, la aproape doi ani, Tereza a pierdut aproape 50 kg şi a ajuns aproape de greutatea ei ideală, de 70 de kilograme.




×
Subiecte în articol: angajata McDonald's kilograme slabit fast food