x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cum vede un copil de 10 ani lumea. Desenul care-i face pe britanici să se ruşineze

Cum vede un copil de 10 ani lumea. Desenul care-i face pe britanici să se ruşineze

14 Iun 2012   •   07:41
Cum vede un copil de 10 ani lumea. Desenul care-i face pe britanici să se ruşineze

Un baietel de 10 de ani a scos la iveala comportamentul anti-social din orasul in care locuieste si viata riscanta cu care se confrunta in fiecare zi printr-un desen tulburator, scrie Daily Mail. Schita copilului include o prostituata, un barbat care urineaza in cimitir si o bataie.

Baiatul locuieste in regiunea Boscombe, Bournemouth, o zona odata prospera dar care s-a transformat, in timp, intr-un carter cu probleme, in care domina traficul de droguri si prostitutia.

Desenul copilului a ajuns la tatal sau, care l-a dat mai departe redactiei unui ziar local, spunand ca a vrut sa atraga atentia asupra problemelor cu care se confrunta orasul in care traieste.

In desen apar un barbat care se bate si tine are in maini o sticla si un cutit, un altul care urineaza, o prostituata care tine bani in ciorapi si un copil cu o privire trista.

"Ii vad pe toti acesti oameni pe fereastra tot timpul. Cateodata ii spun tatalui meu, cateodata ma uit doar eu", povesteste baiatul.

"Vede des prostituate si barbati bauti care se bat. A vazut un individ care urina in curtea bisericii St. Clement. Deseori, se trezeste din cauza tipetelor si vede cum femeile sunt luate cu masina de pe strada", declara tatal baiatului.

Boscombe este un oras in care prostituatele si traficantii de droguri au devenit probleme majore, in ciuda eforturilor curajoase ale autoritatilor de a restabili ordinea.

×