x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Descoperire ULUITOARE: Ce a găsit o adolescentă în timp ce se plimba într-un parc naţional din SUA (VIDEO)

Descoperire ULUITOARE: Ce a găsit o adolescentă în timp ce se plimba într-un parc naţional din SUA (VIDEO)

23 Oct 2013   •   09:34
Descoperire ULUITOARE: Ce a găsit o adolescentă în timp ce se plimba într-un parc naţional din SUA (VIDEO)

Tana Clymer, o adolescentă de 14 ani din Oklahoma a făcut o descoperire incredibilă în parcul naţional denumit Crater of Diamonds ("Craterul diamantelor"). Conform Daily Mail, la un moment dat, în timp ce se plimba, Tana a văzut ceva care sclipea pe jos.

"La început, am crezut că e o bucata de marmură, însa când l-am luat în mână mi-am dat seama că e ceva important. Cred că Dumnezeu mi-a spus să mă opresc din mers şi să mă uit în jos", povesteşte tânăra.

Fata a mers împreună cu părinţii ei la un bijutier, care le-a spus că este un diamant de 3.85 carate, extrem de valoros.

Desi nu i-a fost stabilit un pret, estimarile arata ca pretioasa piatra ar valora in jur de 30.000 de dolari. Mama Tanei a declarat ca vor vinde diamantul, iar banii obtinuti vor fi folositi pentru a o trimite pe tanara la facultate.

Clymer nu este singura persoană care a găsit un diamant în parcul Crater of Diamonds. În 2006, a mai fost gasit un diamant de către Marvin Culver, un angajat al serviciului de securitate din zonă.

×