x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Descoperirea care a ÎNGROZIT Rusia! Are 6,66 kilograme şi a fost scoasă din pământ vineri, 13, "în ajun de Lună plină" (VIDEO)

Descoperirea care a ÎNGROZIT Rusia! Are 6,66 kilograme şi a fost scoasă din pământ vineri, 13, "în ajun de Lună plină" (VIDEO)

19 Ian 2015   •   10:00
Descoperirea care a ÎNGROZIT Rusia! Are 6,66 kilograme şi a fost scoasă din pământ vineri, 13, "în ajun de Lună plină" (VIDEO)

Anul trecut, în ziua de 13 iunie, "în ajun de lună plină", minerii ruși din orașul Bodaibo au făcut o descoperire care, deși în mod normal ar fi trebuit să-i bucure, i-a îngrozit, scrie siberiantimes.com.

Este vorba despre o pepită de aur, găsită într-un zăcământ aurifer de lângă Bodaibo, oraș aflat în regiunea rusă Irkuţk, centrul Siberiei.

De obicei, găsirea unei pepite de aur e o bucurie, însă detaliile legate de ea i-au făcut pe mineri s-o boteze "Urechea Diavolului".

Bucata de aur cântărea 6,66 kilograme, descoperirea a avut loc vineri, 13 iunie, "în ajun de Lună plină", informa într-un comunicat de presă administraţia districtului în care este situată exploatarea minieră.

Potrivit acealuiaşi comunicat, forma pepitei "seamănă cu o ureche ascuţită", atribuită în general "creaturilor diabolice".

Cititi si:
Internetul a DESCIFRAT un MISTER vechi de câteva decenii! MESAJUL INCREDIBIL lăsat de o bunică nepoţilor ei, înainte să moară

Un elev AUTIST a primit un EMAIL FALS de la poliţie, care-l avertiza că a accesat site-uri ilegale. Ce a urmat e HALUCINANT

Ce se întâmplă cu SUFLETUL OMULUI după moarte. Concluzia FABULOASĂ la care au ajuns doi cercetători americani (VIDEO)

SECRETUL lui Hitler în cel de-al Doilea Război Mondial! Ce primeau soldaţii nazişti ca să lupte în continuu şi să rămână vigilenţi (VIDEO)

Un tânăr cade de pe motocicletă şi aterizează pe UNUL DINTRE CEI MAI VENINOŞI ŞERPI din lume! Ce urmează e IREAL! (VIDEO)

"Activitate SEXUALĂ nefirească" în Parlamentul Marii Britanii! Document TOP SECRET, descoperit în Arhivele Naţionale (VIDEO)

×