x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dezvăluire ŞOCANTĂ: Forţele aeriene americane au construit o FARFURIE ZBURĂTOARE supersonică (VIDEO)

Dezvăluire ŞOCANTĂ: Forţele aeriene americane au construit o FARFURIE ZBURĂTOARE supersonică (VIDEO)

08 Oct 2012   •   10:54
Dezvăluire ŞOCANTĂ: Forţele aeriene americane au construit o FARFURIE ZBURĂTOARE supersonică (VIDEO)

Oficial, extratereştrii nu există, însă felul prin care omuleţii "verzi" se deplasează a fost cât pe ce să devină realitate, scrie Daily Mail.

Luna trecută, Arhivele Naţionale americane au scos la lumină o iniţiativă militară şocantă. Dezvăluirea se numeşte "Proiectul 1794", o farfurie zburătoare supersonică, operaţională, construită pentru misiuni de patrulare.

Într-o adresă care datează din 1956 este recunoscut faptul că farfuria zburătoare "va atinge viteza maximă între 3 şi 4 Mach", iar cei implicaţi în proiect au fost destul de siguri că sunt pe drumul cel bun. Informarea din 1956 sugerează chiar că dezvoltarea farfuriei zburătoare are un parcurs mai bun decât era anticipat.

Şi, dacă ar fi avut succes, farfuria cu pricina ar fi putut zbura cu peste 4000 de kilometri pe oră şi ar fi avut capacitatea de a decola şi ateriza pe verticală, fiind controlată şi stabilizată prin jeturile de propulsie.

Jurnaliştii britanici comentează această informare dezvăluită de Arhivele Naţionale ca fiind probabil un simplu optimism ştiinţific sau speranţă pentru că proiectul a fost oprit în 1960.

×