x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dezvăluiri - Tzivin ţinteşte şi Bruxellesul

Dezvăluiri - Tzivin ţinteşte şi Bruxellesul

24 Apr 2007   •   00:00

Avocatul israelian al lui Omar Hayssam, Mordechai Tzivin, ia in calcul o posibilă depoziţie in faţa instituţiilor europene.

Tzivin, care susţine că in perioada in care a lucrat pentru Hayssam cu scopul obţinerii eliberării acestuia din arest a intrat in posesia unor informaţii care fac referire la corupţia la nivel inalt din Romania, urmează să fie audiat de Comisia parlamentară de control al SRI.

Intr-o discuţie cu Jurnalul Naţional, Tzivin a precizat: "UE are un interes special in aflarea informaţiilor pe care le am şi in a lansa o investigaţie independentă pe marginea acestui subiect". De aceea, avocatul israelian susţine că nu s-a decis incă in privinţa locului in care ar trebui să depună mărturie, varianta cea mai probabilă ar fi ca aceasta să se facă şi in Romania, şi in faţa instituţiilor europene.

"Nu intenţionez să mă implic in problemele politice interne din Romania, nu e treaba mea. Cred că dezvăluirea adevărului va fi in beneficiul oricărei persoane care are interese economice in Romania şi doreşte să şi le administreze cu onestitate şi fără nici o implicare a unor terţi", a mai spus Mordechai Tzivin.

×
Subiecte în articol: externe