x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Disney o prezintă pe Elena de Avalor, prima prinţesă latino-americană

Disney o prezintă pe Elena de Avalor, prima prinţesă latino-americană

21 Apr 2016   •   13:10
Disney o prezintă pe Elena de Avalor, prima prinţesă latino-americană

Diversitatea culturii hispanice şi ponderea moştenirii sale în SUA au inspirat studioul Disney să creeze prima prinţesă latino-americană din istoria sa, care se va alătura alaiului regal al companiei, relatează EFE.

Botezată prinţesa Elena de Avalor, personajul va fi prezentat în parcurile de distracţii Disney începând cu luna august într-un eveniment desfăşurat de Walt Disney în oraşul Los Angeles din California. "Prinţesa Elena de Avalor îşi va face prima sa apariţie vara aceasta în parcul Walt Disney şi în Disneyland la toamnă", a anunţat compania într-un comunicat difuzat miercuri.

Elena, o adolescentă jovială, simpatică şi curajoasă în vârstă de 16 ani, este succesoarea la tronul din Avalor, un regat de basm care este ameninţat de intervenţia unui vrăjitor malefic, a precizat compania.

Prinţesa, a cărei voce este împrumutată de actriţa dominicană Aimée Carrero, va fi obligată să-l înfrunte pe maleficul vrăjtor şi să vegheze la bunăstarea regatului său, fapt ce îi va pune la grea încercare calităţile sale de guvernare. Pentru a îndeplini această misiune grea ea se va baza pe sprijinul Marelui Consiliu şi pe mai mulţi prieteni magici care îi vor fi mereu alături.

Aventurile prinţesei latino-americane vor fi prezentate într-un serial de animaţie, care va fi difuzat în 163 de ţări şi tradus în 33 de limbi, în timp ce personajul real în carne şi oase va fi prezent în Regatul Fermecat din Disney World şi în parcul tematic Disney California Adventure din Disneyland.

"Copii şi familii din întreaga lume vor fi fascinaţi de povestea prinţesei Elena", a asigurat Disney.AGERPRES

×