x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dmitri Medvedev, limbaj obscen pe Twitter: Este un bou f***t în gură!

Dmitri Medvedev, limbaj obscen pe Twitter: Este un bou f***t în gură!

08 Dec 2011   •   06:12
Dmitri Medvedev, limbaj obscen pe Twitter: Este un bou f***t în gură!

Utilizatorii Twitter au fost surprinsi ieri noapte de aparitia pe contul de Twitter al presedintelui rus, Dmitri Medvedev, a unei postari continand un cuvant obscen in adresa opozitiei. Mesajul era un retweet (repostare) al ideologului de la Kremlin, Konstantin Rykov, in adresa internautilor care folosesc sintagma "Partidul hotilor si escrocilor" (n.r.- numele dat partidului de guvernamant "Rusia Unita" de sustinatorii opozitiei), informeaza gazeta.ru.

"Astazi, a devenit evident ca o persoana care foloseste pe blogul sau sintagma "Partidul hotilor si escrocilor" este un bou f**** in gura :)", se spune in postarea lui Rykov, pe care Medvedev a afisat-o pe contul sau de Twitter.

Desi mesajul retransmis a fost sters in cateva minute dupa publicare, bloggerii au reusit sa-i faca o captura foto, dupa ce l-au facut public pe internet.

De cealalta parte, responsabilii de la Kremlin dau vina pe neprofesionalismul unui angajat. "In aceasta seara pe contul de Twitter al lui Dmitri Medvedev, a aparut din greseala retweetul unei insemnari. In urma verificarii, s-a constatat ca in timpul schimbarii parolei angajatul responsabil pentru suportul tehnic al contului a comis o ingerinta inacceptabila in @MedvedevRussia. Vinovati vor fi pedepsiti", se spune in comunicatul de presa al departamentului Internet al Serviciului de Presa al Presedintelui Federatiei Ruse. (V.M.)

×