x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump apără consilierii acuzaţi de abuz domestic

Donald Trump apără consilierii acuzaţi de abuz domestic

12 Feb 2018   •   14:10
Donald Trump apără consilierii acuzaţi de abuz domestic

Donald Trump le-a luat apărarea foştilor consilieri de la Casa Albă, acuzaţi de abuz domestic, afirmând că “vieţile sunt spulberate de o simplă acuzaţie”, scrie The Independent.

Declaraţiile lui Donald Trump au venit după ce doi membrii seniori din echipa sa au demisionat în urma acuzaţiilor de abuz domestic, într-o perioadă de patru zile.

“Vieţile oamenilor sunt spulberate şi distruse de o simplă acuzaţie. Unele sunt adevărate şi unele sunt false. Unele sunt vechi şi unele sunt noi.”, a scris Donald Trump pe pagina sa de Twitter.

“Nu există recuperare pentru cineva acuzat pe nedrept – viaţa şi cariera dispar. Nu mai există nimic precum un Proces Echitabil?”.

Secretartul administraţiei de la Casa Albă, Robert Porter, a demisionat miercuri, după ce fostele sale soţii l-au acuzat de abuz domestic. Acestea au afirmat că Robert Porter le-a abuzat atât fizic, cât şi emoţional.

Cel care se ocupa de discursurile lui Donald Trump, David Sorense, a demisionat trei zile mai târziu, după ce fosta sa soţie, Jessica Corbett, a spus pentru The Washington Post ca acesta a atacat-o în mod repetat în timpul celor doi ani şi jumătate de căsătorie. Sorense a negat acuzaţiile.

×