x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dosar FBI: 8.000 de vaci, răpite şi mutilate de extratereştri!

Dosar FBI: 8.000 de vaci, răpite şi mutilate de extratereştri!

14 Apr 2011   •   13:21
Dosar FBI: 8.000 de vaci, răpite şi mutilate de extratereştri!

161153-.jpgCâteva documente declasificate ale FBI au creat panică la Casa Albă, după ce conţinutul lor a scos la iveală faptul că peste 8.000 de vaci ar fi fost răpite de OZN-uri, în anii '70. Se pare că animalele ar fi fost mutilate şi apoi lăsate în sudul teritoriului Statelor Unite, scrie Daily Mail.

Într-unul din cazurile prezentate, un viţel de 11 luni a fost găsit lângă o casă, animalul nemaiavând  organe sexuale. Raportul autorităţilor spunea că animalul prezenta vânătăi vizibile în jurul pieptului, indicând că acesta a fost legat cu o curea care a ajutat la ridicarea şi coborârea lui în navă.

Agenţii FBI au fost trimişi în zonele afectate să investigheze problema. Teoriile emise de FBI includeau că CIA sau Departamentul Energetic al SUA ar fi făcut diverse experimente pe vaci, că ar fi fost vina unor secte religioase sau că "au o legătură cu obiecte neindentificate", scrie The Sun.

"Documentele acestea arată că autorităţile luau foarte în serios problema şi erau pregătite să dezbată teorii despre implicarea extratereştrilor (...) Nu ştiau care parte a guvernului să se ocupe de straniile întâmplări, erau confuzi", a declarat Nick Pope, expert în OZN-uri, care lucra pe atunci în Ministerul Apărării.

×
Subiecte în articol: documente fbi extraterestri ozn