x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dosarele „Bunga-Bunga”

Dosarele „Bunga-Bunga”

de Sînziana Stancu    |    23 Mar 2011   •   19:51
Dosarele „Bunga-Bunga”
Sursa foto: Lisi Niesner/Reuters

157895-reuterslisi-niesner-2011-03-02t140154z-44070440-bm2e73214up01-rtrmadp-3-austria.jpgFotografii doveditoare şi, totodată, compromiţătoare pentru şeful Exe­cutivului de la Roma au fost date ieri pu­blicităţii. Potrivit cotidianului bri­ta­nic The Telegraph, imaginile res­pec­tive fac parte din dovezile depuse în dosarul în care Silvio Berlusconi este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu minora de origine marocană cu­noscută pe numele de scenă (dan­satoare din buric) Ruby şi că a plătit în bani, bijuterii şi alte favoruri tinere, pentru organizarea de petreceri des­frânate, cu spectacole de striptease, sex şi alte orgii. Aceste adevărate partide de desfrâu sunt cunoscute de la Berlusconi încoace sub genericul „Bunga-Bunga”, după porecla dată de prieteni unei tinere de origine ger­ma­nă, care recruta fetele pentru pe­trecerile lui Berlusconi.

Imaginile depuse în dosarul premierului italian provin de pe lapto­p-uri sau aparate video de înregistrare, confiscate de anchetatori în cadrul in­vestigaţiilor în „cazul Ruby”.

Într-una dintre imagini, o vedetă mondenă de televiziune, Barbara Guerra, de 32 de ani, apare îmbrăcată într-un costum de poliţistă, varianta sexy, cu decolteu adânc, ţinând cu degetele mâinii stângi, mai puţin însă cu arătătorul, care este îndreptat spre buze, o pereche de cătuşe aurii, dintre cele care se găsesc în sex-shop-uri. În alte fotografii apar femei neidentificate, de diferite vârste, în ţinute şi poziţii provocatoare, unele dintre ele în scene de lesbianism. Fotografiile arată în majoritate feţe obosite şi congestionate, probabil, de băutură şi alte abuzuri. De altfel, majoritatea acestor imagini sunt luate în primele ore ale dimineţilor de după petrecerile secrete ale lui Berlusconi la vila sa din Arcore, de lângă Milano, una dintre vestitele „cuibuşoare de nebunii” ale premierului italian. Fotografiile fac parte din dosarul gigantic, de apro­ximativ 20.000 de pagini, în­toc­mit de procurorii italieni şefului Exe­cutivului de la Roma. Berlusconi a negat până acum toate acuzaţiile ce i s-au adus.

×
Subiecte în articol: externe