x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Două accidente aviatice produse în doar câteva ore în SUA

Două accidente aviatice produse în doar câteva ore în SUA

20 Dec 2011   •   15:07
Două accidente aviatice produse în doar câteva ore în SUA

Primul accident s-a produs luni seara, in Texas, soldandu-se cu moartea tuturor celor cinci persoane aflate la bordul aparatului monomotor.

Aparatul de tip Piper Saratoga decolase din Atlanta si avea ca destinatie orasul texan Waco. Un purator de cuvant al Departamentului de Siguranta Publica din Texas, Tom Vinger, a declarat, conform Associated Press, ca toate cele cinci victime, printre care doi copii, ar putea fi membri ai aceleiasi familii, insa nu a dat detalii referitoare la identitatea acestora, nici la posibila cauza a prabusirii.

Cateva ore mai tarziu, marti dimineata, un alt aparat de mici dimensiuni, s-a prabusit in New Jersey, chiar pe autostrada Interstate 287. Purtatorul de cuvant al Federal Aviation Administration, Jim Peters a confirmat producerea accidentului, fara sa comunice numarul persoanelor aflate la bord.

Un post local de televiziune, News 12, a anuntat ca este vorba despre trei victime, toate aflate la bordul avionului. Martorii accidentului spun ca avionul a pierdut brusc altitudine, prabusindu-se chiar pe autostrada.

×
Subiecte în articol: texas new jersey accidente aviatice