x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Două românce sunt acuzate că au escrocat un italian cu probleme psihice de 500.000 de euro

Două românce sunt acuzate că au escrocat un italian cu probleme psihice de 500.000 de euro

26 Oct 2013   •   21:45
Două românce sunt acuzate că au escrocat un italian cu probleme psihice de 500.000 de euro

Două românce sunt suspectate că l-au escrocat pe un italian în vârstă de 59 de ani, care are probleme psihice, convingându-l să le semneze cecuri bancare în valoare de cel puţin 500.000 de euro, scrie site-ul publicaţiei italiene Firenze Post.

 Cele două românce, care au 28, respectiv 29 de ani, l-au cunoscut la un restaurant din Florenţa pe un italian în vârstă de 59 de ani, care a fost foarte încântat să aibă o relaţie cu ele. Bărbatul, care are probleme psihice, a fost convins de cele două românce, într-un interval de o lună, să le semneze cecuri bancare de peste 500.000 de euro, sub pretextul nevoii de a cumpăra diverse bunuri şi de a face călătorii.

Anchetatorii, sesizaţi de părinţii foarte bătrâni ai italianului, au anunţat că suma cerută de cele două românce ar putea fi mult mai mare de 500.000 de euro. Carabinierii din Florenţa au emis un mandat de reţinere pe numele celor două românce, iar o instanţă a decis arestarea preventivă a acestora la domiciliu sub acuzaţia de escrocherie.

×