x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dramă în Ungaria: Un tânăr şi-a ucis tatăl, fratele şi doi bunici şi rănit grav mama şi sora

Dramă în Ungaria: Un tânăr şi-a ucis tatăl, fratele şi doi bunici şi rănit grav mama şi sora

de Istvan Deak    |    06 Apr 2012   •   15:28
Dramă în Ungaria: Un tânăr şi-a ucis tatăl, fratele şi doi bunici şi rănit grav mama şi sora

Un tanar in varsta de 24 de ani din localitatea Kulcs, din centrul Ungariei, i-a ucis vineri pe patru membri ai familiei si ranit alti trei, fiind in cele din urma prins de echipele speciale de interventie.

Tanarul a fost prins in zona satului Kulcs de catre membrii trupelor antiteroriste TEK care s-au deplasat la fata locului imediat dupa comiterea faptelor. El se pregatea sa fuga de la locul faptei. Trupele antitero fusesera alertate de persoanele ranite in acest atac. Membrii TEK au incercuit cartierul in care se afla tanarul, pentru operatiune fiind mobilizate 135 de persoane.

Atacatorul, care se numeste Jutas Csanad Horvath, si-a ucis tatal, fratele si doi bunici, ranindu-i grav pe mama sa, pe sora sa si pe un alt membru al familiei. Una dintre persoanele ranite, aflata in stare grava, a fost transportata la un spital din capitala ungara Budapesta. Ceilalti doi raniti se afla in stare stabila si au fost internati la spitale din apropiere de Kulcs.

Politia sustine ca el arma crimei a fost un cutit pentru taierea vegetatiei. Deocamdata nu se stie ce anume l-a determinat pe tanar sa comita aceasta fapta, dar oamenii legii nu exclud posibilitatea ca acesta sa fi actionat astfel in urma unor dispute familiale. Nu avea antecedente penale. Primarul localitatii (care are 2.600 de locuitori), Csaba Kiss, a declarat ca familia tanarului este una "normala'.

×
Subiecte în articol: Ungaria crime kulcs antitero