x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe DSK cere cameristei despăgubiri de un milion de dolari pentru că n-a mai ajuns preşedinte

DSK cere cameristei despăgubiri de un milion de dolari pentru că n-a mai ajuns preşedinte

de Mediafax    |    15 Mai 2012   •   12:56
DSK cere cameristei despăgubiri de un milion de dolari pentru că n-a mai ajuns preşedinte

Dominique Strauss-Kahn a depus plangere pentru declaratii false, defaimare si procedura abuziva impotriva cameristei Nafissatou Diallo, originara din Guineea, care l-a acuzat ca a agresat-o sexual in hotelul Sofitel din New York, acum un an, scrie New York Post in editia de marti, relateaza AFP.
Potrivit cotidianului, el ii cere acesteia un milion de dolari, acuzand-o ca "a dat fortelor de ordine declaratii false, in cunostinta de cauza si in mod intentionat", aducand astfel atingere reputatiei sale in intreaga lume si facandu-l sa piarda "alte oportunitati profesionale".
In documentele trimise justitiei, citate de cotidianul newyorkez, Dominique Strauss-Kahn aminteste ca era, la momentul faptelor, "considerat de catre unii drept viitorul presedinte francez".
Recunoscand ca a intretinut un raport sexual "consmitit"cu Nafissatou Diallo, el o acuza ca, ulterior, aceasta a "pretins ca a fost agresata sexual". Dominique Strauss-Kahn aminteste, in continuare, ca a fost arestat, iar ulterior "supus unei perchezitii degradante si umilitoare; fotografiat complet dezbracat; nevoit sa furnizeze probe (biologice) pentru ancheta", mai scrie New York Post.

×