x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Soția lui Bruce Willis îi roagă pe paparazzi să nu țipe la el pe stradă

Soția lui Bruce Willis îi roagă pe paparazzi să nu țipe la el pe stradă

de Redacția Jurnalul    |    06 Mar 2023   •   23:30
Soția lui Bruce Willis îi roagă pe paparazzi să nu țipe la el pe stradă
Sursa foto: Hepta

Soția lui Bruce Willis, Emma Heming Willis, le-a cerut jurnaliștilor să păstreze distanța și să nu mai țipe la starul din „Die Hard" atunci când îl văd în public. Solicitarea ei vine la câteva săptămâni după ce familia a anunțat că Bruce Willis are o formă de demență.

Heming Willis a transmis mesajul prin intermediul unui videoclip distribuit pe pagina sa de Instagram. Ea a spus că „încă mai este nevoie de multă educație" pentru a proteja persoanele care au demență.

Relatând un incident recent în care fotografii au încercat să comunice cu actorul bolnav în timp ce acesta se întâlnea cu prietenii la o cafenea din Santa Monica, modelul în vârstă de 44 de ani a remarcat cât de „dificil și stresant poate fi să scoți pe cineva în lume și să îl conduci în siguranță".

„Acest mesaj se adresează fotografilor și cameramanilor care încearcă să obțină acele exclusivități cu soțul meu: Păstrați-vă spațiul. Știu că aceasta este slujba voastră, dar poate că ar trebui să respectați spațiul. Vă rog să nu țipați la soțul meu întrebându-l cum se simte sau orice altceva ... pur și simplu nu o faceți. Permiteți-i familiei noastre sau oricui este cu el în acea zi să fie capabil să-l ducă din punctul A în punctul B în siguranță", a spus Heming Willis.

Heming și Bruce s-au căsătorit în 2009 și au două fiice, Mabel și Evelyn. Solicitarea ei vine la câteva săptămâni după ce familia lui Willis a anunțat că tulburarea de vorbire a acestuia, a progresat într-o formă de demență.

„În prezent nu există tratamente pentru această boală, o realitate care sperăm că se poate schimba în anii următori. Pe măsură ce afecțiunea lui Bruce avansează, sperăm că orice atenție mediatică poate fi concentrată pentru a face lumină asupra acestei boli care are nevoie de mult mai multă conștientizare și cercetare", au declarat luna trecută, reprezentanții familiei.

Recent, Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, a fost văzut în public pentru prima dată după ce familia sa a dezvăluit că s-a îmbolnăvit.

Imaginile l-au arătat purtând un trening negru, cu o mână în buzunar, un hanorac albastru și o căciulă de lână. Actorul s-a plimbat alături de doi prieteni pe un trotuar din Santa Monica, în California.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Bruce Willis Emma Heming Willis