x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SURPRIZA VIEŢII LUI. Ce adevăr DEVASTATOR care i-a dat viata peste cap a aflat bărbatul

SURPRIZA VIEŢII LUI. Ce adevăr DEVASTATOR care i-a dat viata peste cap a aflat bărbatul

14 Ian 2013   •   10:25
SURPRIZA VIEŢII LUI. Ce adevăr DEVASTATOR care i-a dat viata peste cap a aflat bărbatul

Richard Rodwell, un bărbat din Marea Britanie, tată a doi copii, a aflat abia când aceştia au ajuns la vârsta adolescenţei un adevăr care i-a dat viaţa peste cap.

Acesta a trăit zeci de ani fără să ştie că cei doi copii pe care i-a crescut alături de soţia sa, sunt de fapt ai altor bărbaţi.

Rochard s-a căsătorit in 1990 cu Helen. Primul copil s-a născut după numai doi ani, iar cel de-al doilea după alţi doi ani. Bărbatul nu bănuia că cei doi copii erau de fapt ai altor bărbaţi, cu care soţia se vedea în paralel.

În anul 2004, mariajul celor doi începuse să aibă probleme până a eşuat definitiv. Principalele probleme erau că Helen dispărea cu zilele, fără ca aceasta să-i spună soţului său unde anume pleacă.

Potrivit Daily Mail, odată divorţaţi, Richard a început să plătească pensie alimentară pentru întreţinerea copiilor şi a tot plătit în jur de 15.000 de lire sterline. În acelaşi timp însă, el a început să audă zvonuri printre prieteni şi cunoscuţi cum că cei doi copii nu îi seamănă şi nu ar fi ai lui. Ba mai mult, că Helen ar fi avut o relaţie cu un profesor care locuia în vecinătate.

Richard i-a cerut fostei sale soţii să fie sinceră, dar aceasta nu a recunoscut. În cele din urmă, bărbatul a aflat adevărul după ce realizarea unor teste ADN.

"Când am aflat că nu sunt tatăl Laurei m-am prăbuşit. Am sunat-o pe Helen şi ne-am certat, iar ea mi-a spus: Ei, şi la ce te aşteptai?", a declarat bărbatul.

Richard a câştigat despăgubiri din partea fostei sale soţii, dar se pare că a pierdut complet legătura cu copiii. Laura a devenit ostilă şi chiar a scris pe Facebook un mesaj în care l-a acuzat că i-a distrus viaţa, atât ei cât şi fratelui ei.


×
Subiecte în articol: tata soţ adevar devastator viata