x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Eşti bărbat, te-ai săturat de viaţa ta şi vrei o schimbare? Uite ce "EXPERIENŢĂ UNICĂ" îţi oferă un cerşetor (VIDEO)

Eşti bărbat, te-ai săturat de viaţa ta şi vrei o schimbare? Uite ce "EXPERIENŢĂ UNICĂ" îţi oferă un cerşetor (VIDEO)

08 Oct 2013   •   10:18
Eşti bărbat, te-ai săturat de viaţa ta şi vrei o schimbare? Uite ce "EXPERIENŢĂ UNICĂ" îţi oferă un cerşetor (VIDEO)

Ai zilnic haine curate, maşina la scară, o soţie frumoasă şi copii bine educati? Visezi la o viaţă ieşită din tipare? Acum ai ocazia să-ţi îndeplineşti visul: un bărbat fără adăpost din Seattle oferă o experienţă unica de viaţă la modica suma de 2.000 de dolari, Mike Momany îţi garantează că vei avea posibilitatea de a trăi ca un om al străzii timp de trei zile, având alături şi un ghid.

Mike Momany, în vârstă de 62 de ani, s-a gândit să conceapă pachetele turistice numite “Real View Tours” după ce ani la rând a lucrat ca programator freelancer şi locuia într-o rulotă până acum două luni, când a ajuns pe străzi.

Momany spune că o astfel de minivacanţă costă 2.000 de dolari şi le oferă clienţilor posibilitatea de a trăi incognito ca oamenii fără adăpost în Seattle, pentru trei zile, timp în care vor beneficia de un ghid.

“Veţi ajunge să îi priviţi altfel pe cei care locuiesc pe străzi şi veţi vedea oraşul Seattle în altă lumină. Vei avea respect pentru cei care traiesc asa. Vei putea vedea partea intunecata a orasului si vei avea parte de o experienta pe care nu o vei putea uita”, promite Mike Momany.

Americanul doarme la un hostel şi foloseşte biblioteca din Seattle ca “birou” în timpul zilei. El spune că oferta sa nu este o glumă şi că încearca să le arate oamenilor o parte a vieţii pe care nu ar avea cum să o înţeleagă dacă nu ar experimenta-o.

Cei interesaţi vor locui la acelaşi hostel în care stă el, iar oferta nu se adresează persoanelor de sex feminin.

"Totul este făcut pentru a oferi oamenilor o experienţă pe care nu o pot avea prea uşor. Nu este pentru bani", a spus Momany, care a fost aspru criticat pe Facebook, fiind acuzat că-i exploatează pe cei care trăiesc pe străzi.

×