x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO -Explozie la o fabrică de artificii de lângă Zaragoza, cinci morți și şase răniți

VIDEO -Explozie la o fabrică de artificii de lângă Zaragoza, cinci morți și şase răniți

31 Aug 2015   •   22:06
VIDEO -Explozie la o fabrică de artificii de lângă Zaragoza, cinci morți și şase răniți

Cinci persoane şi-au pierdut viaţa şi alte şase au fost rănite într-o explozie de la o fabrică de artificii din apropiere de Zaragoza, în nord-estul Spaniei, a anunţat guvernul regional din Aragon, citat de AFP şi DPA.

Patru cadavre au fost descoperite la locul exploziei şi şapte răniţi au fost spitalizaţi, dar 'unul dintre ei a murit la spital, ceea ce ridică numărul morţilor la cinci', a indicat guvernul într-un comunicat.

Explozia s-a produs la începutul după-amiezii din motive necunoscute, iar zgomotul s-a auzit până în Zaragoza, la o distanţă de 10 km.

'Este încă periculos accesul în zonă, întrucât există încă resturi de material pirotehnic care pot exploda', a spus un purtător de cuvânt al pompierilor.

În imaginile postate de Crucea Roşie spaniolă pe o reţea de socializare, pot fi văzute mai multe coloane de fum ridicându-se din diferite corpuri industriale ale firmei producătoare de artificii, care se întinde pe un teren de 12 hectare.

Fabrica Pirotecnia Zaragozana S.A. a fost înfiinţată în 1860, are peste 40 de angajaţi şi exportă artificii în întreaga Europă şi în Canada, potrivit site-ului său de internet.



×