x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Familia Obama, nemulţumită de accesul la internet prin Wi-Fi de la Casa Albă

Familia Obama, nemulţumită de accesul la internet prin Wi-Fi de la Casa Albă

09 Feb 2016   •   09:50
Familia Obama, nemulţumită de accesul la internet prin Wi-Fi de la Casa Albă

Preşedintele american Barack Obama şi familia sa au criticat accesul slab la internet prin intermediul reţelei Wi-Fi de la Casa Albă, potrivit unui interviu acordat postului CBS înaintea finalei Super Bowl, scrie BBC News în ediţia online.

"Sunt foarte multe puncte de acces moarte", care nu funcţionează, a spus preşedintele Obama în interviul difuzat înaintea Super Bowl. Şeful administraţiei americane dă de obicei un interviu înaintea celui mai mare meci de fotbal american al anului, iar în acest an a fost pentru prima dată însoţit de soţie, Michelle. ''Am încercat să îmbunătăţim funcţionarea Wi-Fi pentru cei care vor veni în viitor aici'', a adăugat Obama. Preşedintele american a fost completat de soţia sa, Michelle Obama, care a spus că fetele Sasha şi Malia sunt necăjite din cauza modului de funcţionare al reţelei Wi-Fi.

Preşedintele american şi prima doamnă au invitat un grup de prieteni să urmărească împreună cel mai aşteptat meci al campionatului de fotbal american, care s-a desfăşurat în Santa Clara (California), între Denver Broncos şi Carolina Panthers, încheiat cu victoria celor din Denver. Michelle Obama a mai spus că au mâncat pizza şi nachos şi au urmărit meciul, renunţând pentru o seară la "Let's Move", emisiunea care face parte din campania sa de luptă împotriva obezităţii la copii. AGERPRES

×