x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe FBI publică primele fotografii ale suspecţilor în cazul atentatelor cu bombă din Boston (VIDEO)

FBI publică primele fotografii ale suspecţilor în cazul atentatelor cu bombă din Boston (VIDEO)

19 Apr 2013   •   08:36
FBI publică primele fotografii ale suspecţilor în cazul atentatelor cu bombă din Boston (VIDEO)
Sursa foto: fbi.gov

FBI a dat publicităţii fotografiile neclare a doi indivizi consideraţi suspecţi în atentatul cu bombe de luni de la Maratonul din Boston. Într-o înregistrare video prezentată de Biroul Federal de Investigaţii, cei doi suspecţi merg pe trotuar, unul în faţa celuilalt. Amândoi poartă şapcă – una albă, cealaltă de culoare deschisă.

 Potrivit înregistrărilor, unul dintre ei a plasat bomba, apoi a plecat înspre vestul oraşului, în timp ce despre al doilea suspect camerele nu au oferit informaţii relevante, se arată pe site-ul oficial FBI.

Autorităţile solicită sprijinul populaţiei pentru a-i identifica pe cei doi bărbaţi, dar avertizează că oamenii nu trebuie să intre în contact cu cei doi şi nici să încerce să îi reţină, aceştia fiind înarmaţi şi periculoşi. Un purtător de cuvânt al FBI a precizat că experţii vor continua să îmbunătăţească pe cât posibil calitatea imaginilor obţinute.

În dublul atentat de luni de la Maratonul din Boston, au murit Martin Richard - un copil de opt ani, Lu Lingzi - o studentă din China de 23 de ani, şi o tânără de 29 de ani, Krystle Campbell. Aproape alte 200 de persoane au fost rănite pe 15 aprilie, iar majoritatea rănilor grave au condus la amputaţii, medicii fiind nevoiţi să facă aceste intervenţii în 13 cazuri.

×