x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Femeie ucisă și arsă în urmă cu 30 de ani, identificată de poliția americană

Femeie ucisă și arsă în urmă cu 30 de ani, identificată de poliția americană

de Redacția Jurnalul    |    22 Mar 2023   •   10:45
Femeie ucisă și arsă în urmă cu 30 de ani, identificată de poliția americană

Poliția americană a identificat o femeie care a fost ucisă cu un ciocan, strangulată și incendiată, la 31 de ani de la moartea sa. Ea fusese lovită de 17 ori în ceafă cu un ciocan pe care era inscripționat numele "Loyd L".

Autoritățile au declarat că femeia care a fost ucisă în 1991 era Christine Belusko, în vârstă de 30 de ani, din Clifton, New Jersey.

Procurorul districtual din Staten Island, Michael McMahon, a declarat că s-au folosit tehnici de genealogie criminalistică pentru a le identifica pe Belusko și pe fiica acesteia, Christa Nicola. Însă autoritățile nu au reușit să o găsească pe Christa, care ar fi avut 2 ani la momentul morții mamei sale, relatează Sky News.

"Am anunțat deja familia ei despre moartea ei și continuăm să depunem toate eforturile pentru a o localiza și pe Christa Nicole, astfel încât să o putem informa despre cine a fost mama ei și despre ceea ce s-a făcut pentru a se face dreptate în acest caz", a declarat dl McMahon.

Belusko a fost găsită încătușată și arsă de un trecător în Staten Island pe 20 septembrie 1991. Ea fusese lovită de 17 ori în ceafă cu un ciocan găsit sub corpul ei, pe care era inscripționat numele "Loyd L".

La locul crimei au fost găsite și două lanțuri de aur, un ceas cu inel, câteva monede și un pachet de țigări, dar poliția nu a reușit până acum să-l prindă pe ucigaș.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: femeie ucisa identificata politie