x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe FENOMEN MISTERIOS în Oceanul Pacific. Ce au surprins doi piloţi danezi în timp ce survolau peninsula rusă Kamchatka (VIDEO)

FENOMEN MISTERIOS în Oceanul Pacific. Ce au surprins doi piloţi danezi în timp ce survolau peninsula rusă Kamchatka (VIDEO)

27 Aug 2014   •   14:35
FENOMEN MISTERIOS în Oceanul Pacific. Ce au surprins doi piloţi danezi în timp ce survolau peninsula rusă Kamchatka (VIDEO)

Doi piloţi au crezut că văd versiunea subacvatică a aurorei boreale în momentul în care au survolat o regiune aflată între Rusia şi Alaska, scrie metro.co.uk. Cei doi au văzut o lumină roşie strălucitoare venind din adâncurile Oceanului Pacific.

Luminile bizare au fost văzute la sud de peninsula rusă Kamchatka, în timpul unui zbor dinspre Hong Kong către Anchorage, Alaska.

Până la această oră, nimeni nu a putut explica fenomenul, deşi piloţii sunt de părere că au survolat un vulcan subacvatic care a erupt.

Pilotul danez JPC van Heijst a declarat că a fost cea mai terifiantă experienţă pe care a avut-o până acum în cariera sa.

"Cu cât ne apropiam mai mult, cu atât lumina era şi mai strălucitoare, cerul şi norii căpătând o culoare portocalie înfricoşătoare", a spus pilotul.

Din fericire, avionul nu a întâmpnat nicio problemă în timpul traversării regiunii.

×