x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tragedie în SUA: O fetiță de 12 ani și-a înjunghiat mortal fratele de 9 ani

Tragedie în SUA: O fetiță de 12 ani și-a înjunghiat mortal fratele de 9 ani

de Redacția Jurnalul    |    10 Ian 2023   •   12:00
Tragedie în SUA: O fetiță de 12 ani și-a înjunghiat mortal fratele de 9 ani

O fetiță de 12 ani din Tulsa, Oklahoma, și-a înjunghiat mortal fratele de 9 ani. Medicii au încercat să-l resusciteze pe băiețel, dar nu au reușit. Nu este doar a doua crimă comisă în oraș de la începutul noului an, ci și a doua între frați.

Fetița de 12 ani și-a înjunghiat fratele de 9 ani joia trecută. Băiețelul a murit la câteva ore după ce a ajuns la spital din cauza rănilor foarte grave, relatează The Sun.

Potrivit poliției, tatăl și mama celor doi copii dormeau la etajul superior al casei când au fost treziți de fiica lor, care a recunoscut imediat că și-a înjunghiat fratele.

Motivele care au determinat-o pe copilă să recurgă la acest gest sunt, deocamdată, necunoscute.

Adolescenta se află în custodia unității pentru minori a Poliției din Tulsa.

Va fi sarcina instanței de judecată să afle ce intenții avea fata de 12 ani. "Evident, i-am adresat câteva întrebări, dar interogatoriile cu un copil de 12 ani sunt foarte complicate", a declarat polițistul Richard Meulenberg pentru FOX23.

Crima din Tulsa nu a fost doar a doua crimă comisă în oraș de la începutul noului an, ci și a doua între frați. Pe 3 ianuarie, un bărbat de 39 de ani, Clifton Speed, și-a împușcat și ucis fratele mai mare, Byron, în urma unei dispute.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: crima sua sora înjunghiar frate