x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fiul lui Tony Blair, impresar de fotbal

Fiul lui Tony Blair, impresar de fotbal

08 Dec 2009   •   00:00

Nicky Blair, fiul fostului premier britanic Tony Blair, va fi impresar de fotbal. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, este absolvent la Oxford şi se pregăteşte pentru o carieră mai puţin populară în Marea Britanică, scrie ziarul spaniol El Pais, citat de Agerpres.



"Agenţii marilor vedete din Premier League sunt văzuţi ca nişte căpuşe care se folosesc de transferuri ce nu sunt necesare, pentru a câştiga milioane fără să mişte un deget ori să verse o picătură de sudoare pe terenul de fotbal", comentează El Pais.

Impresarul de fotbal este o profesie care iese din tiparele pe care publicul le are despre un tânăr ce părea destinat carierei politice a tatălui său, mai scrie ziarul briatnic, afirmând că Nicky, al doilea dintre cei patru fii ai lui Tony şi Cherie Blair, nu dădea impresia că se lasă tentat de lumea banilor: a studiat istoria la Oxford, iar după absolvire s-a angajat ca învăţător la o şcoală din West Midlands. Potrivit cotidianului britanic The Independent, Nicky are noroc că poartă numele tatălui său. Impresarul Mark Steele a fost citat de ziarul britanic, afirmând că tânărul Blair are posibilitatea să intre uşor pe această piaţă deosebit de opacă şi de competitivă.

Nicky Blair nu pleacă singur la drum - el s-a lansat în această aventură împreună cu tânărul Gabriel Moraes, colegul său de cameră şi fost coleg la universitate. Cei doi parteneri au potenţial, mai ales că au pus deja pe picioare o firmă de jocuri pe internet.

×
Subiecte în articol: externe