x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Franţa: Un toreador spaniol a fost ucis de taur în timpul unei coride după ce s-a împiedicat în ring

Franţa: Un toreador spaniol a fost ucis de taur în timpul unei coride după ce s-a împiedicat în ring

18 Iun 2017   •   15:20
Franţa: Un toreador spaniol a fost ucis de taur în timpul unei coride după ce s-a împiedicat în ring

Un toreador spaniol a decedat sâmbătă după ce s-a împiedicat în ring şi a fost străpuns în piept de taurul cu care se lupta în cadrul unei coride organizată în sud-vestul Franţei, informează Reuters. 

Ivan Fandino, în vârstă de 36 de ani, a fost transportat de urgenţă la spital, însă a decedat ulterior din cauza rănilor suferite, a anunţat agenţia spaniolă EFE citând surse din anturajul matadorului din Ţara Bascilor. 

Toreadorul s-a împiedicat în ring de o capă folosită pentru distragerea atenţiei taurului, iar animalul l-a străpuns cu unul dintre coarnele sale, menţionează EFE. 

Fandino este al doilea matador spaniol care îşi pierde viaţa în ring în ultima perioadă. În luna iulie a anului trecut, Victor Barrio a fost ucis în Spania, sub ochii spectatorilor, de taurul cu care se lupta la coridă. Acesta a fost primul incident petrecut în Spania de la începutul anilor '90 când un toreador profesionist a fost ucis în ring, precizează sursa citată. 

În fiecare an, mai multe persoane îşi pierd viaţa în timpul festivalelor organizate vara în Spania în timpul cărora mai mulţi tauri sunt eliberaţi pe străzi pentru a-i fugări sau a fi fugăriţi de îndrăzneţi, aceste evenimente atrăgând numeroşi turişti. AGERPRES

×