x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe UPDATE: Germania: Împuşcături la o clinică universitară din Berlin (Bild)

UPDATE: Germania: Împuşcături la o clinică universitară din Berlin (Bild)

26 Iul 2016   •   14:51
UPDATE: Germania: Împuşcături la o clinică universitară din Berlin (Bild)
Sursa foto: Charles Yunck

UPDATE 2: Medicul împuşcat de către un pacient într-o clinică universitară din Steglitz, un cartier al Berlinului, a decedat, a anunţat poliţia germană, citată de DPA şi Reuters.

Un pacient a deschis focul asupra medicului, pe care l-a rănit grav, după care s-a sinucis. Nu se cunosc deocamdată motivele atacatorului. Poliţia germană a afirmat că ''nu există indicii de atentat'' în cazul incidentului de marţi de la clinică.

Potrivit ziarului Tagesspiegel, citat de AFP, o unitate specială a poliţiei s-a deplasat la locul incidentului.

UPDATE 1: Poliţia germană a anunţat marţi că 'nu există indicii de atentat' în cazul incidentului de marţi de la o clinică universitară din Steglitz, cartier al Berlinului, transmite AFP.

Un pacient a deschis focul asupra unui medic, pe care l-a rănit grav, după care s-a sinucis, a anunţat poliţia, potrivit Reuters. Xinhua anunţă că medicul se află la terapie intensivă.

Deocamdată nu se cunosc motivele atacatorului.

Potrivit ziarului Tagesspiegel, citat de AFP, o unitate specială a poliţiei se află la locul incidentului.

ŞTIREA INIŢIALĂ: O persoană înarmată a deschis marţi focul asupra unui doctor la o universitate clinică din Berlin, după care s-a împuşcat, relatează Reuters, care citează informaţii publicate de ziarul Bild.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 11:00 GMT, s-au auzit mai multe focuri de armă la această clinică universitară din cartierul Steglitz, din Berlin, iar poliţia s-a deplasat la locul incidentului. AGERPRES

×
Subiecte în articol: medic impuscat in spital berlin