x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Germania: O columbiancă, prinsă pe aeroportul din Frankfurt în timp ce transporta cocaină în implanturile mamare

Germania: O columbiancă, prinsă pe aeroportul din Frankfurt în timp ce transporta cocaină în implanturile mamare

10 Mar 2016   •   11:38
Germania: O columbiancă, prinsă pe aeroportul din Frankfurt în timp ce transporta cocaină în implanturile mamare

O columbiancă în vârstă de 24 de ani a fost arestată pe aeroportul din Frankfurt după ce s-a descoperit că aceasta transporta un kilogram de cocaină în implanturile mamare, au indicat miercuri oficialii vamali germani, citaţi de Reuters.

Responsabilii aeroportului au devenit suspicioşi după au descoperit cicatrici recente sub sânii femeii, în cadrul unei verificări la 24 februarie, iar aceasta s-a plâns de dureri severe.

Femeia a recunoscut că transporta droguri, care îi fuseseră inserate în corp în cadrul unei operaţii efectuate în grabă.

Tânăra a fost transferată la un spital local, unde medicii au extras doi bulgări de 500 de grame de cocaină, înveliţi în plastic, din fiecare sân.

Drogurile au o valoare de piaţă de 200.000 de euro (220.000 dolari) şi urmau să ajungă în Spania, a declarat un purtător de cuvânt vamal.

Femeia, care a declarat autorităţilor că are trei copii în Columbia, unde lucrează în agricultură, va fi acuzată de trafic de droguri şi se confruntă cu o pedeapsă cu închisoarea. AGERPRES

×