x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Germania: Sirianul care a înjunghiat mortal o femeie la Reutlingen avea o relaţie cu aceasta

Germania: Sirianul care a înjunghiat mortal o femeie la Reutlingen avea o relaţie cu aceasta

25 Iul 2016   •   23:19
Germania: Sirianul care a înjunghiat mortal o femeie la Reutlingen avea o relaţie cu aceasta

Bărbatul sirian acuzat că a înjunghiat mortal o colegă de serviciu în sud-vestul Germaniei avea de asemenea o relaţie cu aceasta, au anunţat luni poliţia şi procuratura, potrivit DPA.

Sirianul în vârstă de 21 de ani a folosit un cuţit utilizat la tăiat kebab pentru a o ataca duminică pe femeie în oraşul Reutlingen din sud-vestul ţării, în urma unei dispute.

Suspectul şi victima sa de 45 de ani, care provenea din Polonia, au lucrat într-un restaurant kebab timp de mai multe luni înainte de atac.

Motivul din spatele disputei şi motivul crimei nu sunt clare deocamdată.

Poliţia nu a confirmat informaţiile conform cărora femeia era însărcinată.

După o primă interogare, poliţia a spus că solicitantul de azil pare că suferă de o boală mintală. "El a fost interogat şi nu poate oferi decât informaţii parţiale despre cursul evenimentelor", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Atacul s-a produs în apropierea autogării centrale din Reutlingen.

Suspectul a rănit cinci persone cu cuţitul în timp ce încerca să fugă de la locul faptei şi a fost imobilizat de un martor care l-a doborât intenţionat cu maşina. Autorităţile au transmis anterior că atacatorul a folosit o macetă.

Suspectul este la îngrijire intensivă şi este supravegheat de poliţie. El era cunoscut de poliţie pentru diverse fapte în trecut, inclusiv violenţe corporale, furt şi posesie de droguri, a spus un purtător de cuvânt al poliţiei. www.agerpres.ro

×