x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Gestul preşedintelui a ajuns până în Brazilia

Gestul preşedintelui a ajuns până în Brazilia

de Carmen Plesa    |    27 Noi 2009   •   00:00

Mai multe ziare spaniole, precum şi RTVE, Televiziunea publică din Spania au preluat o corespondenţă de la Bucureşti a agenţiei de presă EFE, care relatează incidentul al cărui subiect a fost Traian Băsescu.

Pe site-ul RTVE informaţia apare sub titlul: "A lovit preşedintele român un copil?", alături de înregistararea video a incidentului, preluată de pe Youtube.

Jurnaliştii spanioli scriu că înregistrarea a fost dată în timpul unui interviu în direct şi că "preşedintele s-a făcut alb la faţă".

Pe site-ul publicaţiei iberice La Verdad ştirea apare cu titlul: "Scandal înainte de prezidenţialele din România pentru o presupusă agresare a unui copil de către Băsescu"

"O palmă dată de preşedintele României unui copil tulbură campania electorală", scrie şi El Periódico de Catalunya, care, de asemenea, publică pe ediţia online înregistrarea video a incidentului pe site-ul său.

Gestul lui Traian Băsescu a trecut şi Oceanul, până în Brazilia. Globo, una dintre cele mai importante televiziuni din aceată ţară, publică ştirea despre incident pe site-ul său, alături de înregistrarea preluată de pe Youtube, sub titlul: "Presupusa agresare a unui copil de către preşedinte agită alegerile în România"

×
Subiecte în articol: externe