x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ghinioanele se ţin lanţ de avioanele Airbus

Ghinioanele se ţin lanţ de avioanele Airbus

de Sînziana Stancu    |    23 Iul 2009   •   00:00

Un aparat Airbus - A340 - a fost nevoit să facă o aterizare de urgenţă pe aeroportul din Boston, din cauza unei defecţiuni tehnice.

Avionul companiei Air France făcea legătura între Boston şi Paris, iar după o jumătate de oră de la decolarea de pe Aeroportul internaţional Logan din Boston s-a reîntors pe areroportul american, după ce la bordul din cabina piloţilor s-a aprins un led de avertizare, ce semnaliza defectarea unuia dintre motoare, scrie Le Monde, citând autorităţile aeroportuare din Massachussets. Un purtător de cuvânt al Air France a declarat că motorul nu a luat foc şi că pasagerii au fost evacuaţi din avion şi cazaţi la un hotel din apropierea aeroportului, urmând să ia o cursă de după-amiază, spre Franţa.

Avionul avea la bord 125 de pasageri. Site-ul canadian Canoe informa imediat după incident că avionul fusese ţinut la sol timp de două ore, la Paris, din cauza unor probleme tehnice.

Luna trecută, un aparat Airbus aparţinând tot companiei Air France a căzut în Atlantic, după ce plecase de la Rio de Janeiro îndreptându-se spre Paris, tragedia soldându-se cu moartea celor 228 de persoane aflate la bord.

×
Subiecte în articol: externe