x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Google îi aduce un omagiu lui Steve Jobs, pe pagina sa principală

Google îi aduce un omagiu lui Steve Jobs, pe pagina sa principală

06 Oct 2011   •   06:24
Google îi aduce un omagiu lui Steve Jobs, pe pagina sa principală

Google ii aduce un omagiu, astazi, pe pagina sa principala, lui Steve Jobs, cofondatorul companiei Apple, care a decedat miercuri, la varsta de 56 de ani, din cauza unui cancer la pancreas. Sub logo, Google a plasat, simplu, numele lui Steve Jobs, anul nasterii acestuia si anul decesului.

Grupul american Apple a anuntat, miercuri seara, decesul fostului sau director general si cofondator Steve Jobs, in varsta de 56 de ani, care avea grave probleme de sanatate de mai multi ani.

Nascut la San Francisco pe 24 februarie 1955, Steve Jobs avea grave probleme de sanatate de mai multi ani. El a fost atins in 2004 de o forma rara de cancer la pancreas si a suferit un transplant de ficat in 2009.

Steve Jobs a fondat compania intr-un garaj, in 1976, impreuna cu Steve Wozniak. El a demisionat in 1985, in urma unei lupte interne pentru putere, dar a revenit la conducere in 1997.

El a orchestrat de atunci lansarea unor produse vedeta, precum calculatorul iMac, tableta iPad si telefonul multifunctional iPhone, a carui ultima versiune a fost prezentata marti.

Un site va fi pus la dispozitia celor care vor sa-i aduca un omagiu lui Steve Jobs, a anuntat familia acestuia.

×