x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Formaţia Guns N' Roses a dat în judecată un dealer de arme care i-ar folosi numele

Formaţia Guns N' Roses a dat în judecată un dealer de arme care i-ar folosi numele

de Redacția Jurnalul    |    03 Dec 2022   •   15:40
Formaţia Guns N' Roses a dat în judecată un dealer de arme care i-ar folosi numele

Trupa rock americană Guns N' Roses a dat în judecată o companie care administrează un magazin online de arme numit Texas Guns and Roses, acuzând afacerea și-a însușit numele pe nedrept.

Într-un proces intentat la Los Angeles, avocații trupei au declarat că o corporație care administrează magazinul online îi păcălește pe consumatori să creadă că afacerea are legătură cu trupa rock.

Guns N' Roses "nu dorește să fie asociată cu pârâtul, un comerciant cu amănuntul de arme de foc și arme", se arată în plângere, conform AFP.

În plus, trupa a susținut că dealerul de arme "adoptă opinii politice legate de reglementarea și controlul armelor de foc și al armelor de pe site-ul web care pot fi polarizante pentru mulți consumatori americani".

Procesul a identificat Jersey Village Florist LLC ca fiind proprietarul și operatorul Texas Guns and Roses, despre care se spune că vinde arme de foc și muniție, lunete, veste antiglonț și seifuri metalice, printre alte articole.

Afacerea online este înregistrată la o adresă din Houston și a obținut lista de înregistrare din Texas în 2016 fără "aprobarea, licența sau consimțământul" Guns N' Roses, potrivit plângerii.

Avocații grupului rock cer un proces cu jurați și un ordin judecătoresc care să interzică utilizarea numelui, precum și daune punitive nespecificate.

Magazinul online nu a comentat până acum acuzațiile.

Guns N' Roses, formată în 1984, este una dintre cele mai de succes trupe din toate timpurile și a fost inclusă în Rock & Roll Hall of Fame în 2012. Membrii săi sunt Axl Rose, Saul "Slash" Hudson și Michael "Duff" McKagan.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: guns n' roses judecata