x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Hillary Clinton şi slăbiciunea pentru David Miliband

Hillary Clinton şi slăbiciunea pentru David Miliband

19 Noi 2009   •   00:00
Hillary Clinton şi slăbiciunea pentru David Miliband
Sursa foto: AFP/

Secretarul american de Stat, Hillary Clinton, a mărturisit că are o "slăbiciune" pentru omologul său britanic, David Miliband. Soţia fostului preşedinte american Bill Clinton a făcut publice sentimentele sale faţă de politicianul de 44 de ani, într-un interviu publicat de revista Vogue în numărul său din decembrie.



"În momentul în care i-am spus că am discutat cu el (David Miliband), chipul ei s-a luminat şi a strigat «Dumnezeule»", precizează în articol jurnalistul Jonathan van Meter care a realizat interviul cu Hillary Clinton. "I-am spus apoi că am fost sedus la telefon în cinci secunde, în special datorită accentului lui Miliband, şi ea mi-a răspuns: «ei bine, dacă l-aţi fi văzut, aţi fi avut o adevărată slăbiciune pentru el»", a precizat jurnalistul. "Este atât de plin de viaţă, atrăgător, inteligent. Şi este atât de tânăr!", a adăugat Hillary Clinton, potrivit publicaţiei lunare, citată de Mediafax.

Potrivit revistei Vogue, David Miliband o apreciează de asemenea pe Clinton, care, la 62 de ani, "îmbină inteligenţa şi psihologia în analizarea dosarelor". "Este încântătoare în convorbirile între patru ochi", a afirmat Miliband, citat de Vogue.

×
Subiecte în articol: externe