x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Homer Simpson, faţă în faţă cu doamna Carla Bruni

Homer Simpson, faţă în faţă cu doamna Carla Bruni

de Anca Aldea    |    24 Noi 2009   •   00:00

O scurtă animaţie americană a stârnit amuzament în rândurile publicului din întreaga lume, mai ales ale publicului francez. Filmuleţul, care durează aproximativ un minut, îi prezintă pe celebrul Homer Simpson şi pe şeful acestuia, Carl Carlson, aflaţi în vizită la Paris.



Ei o întâlnesc pe Prima Doamnă a Franţei, Carla Bruni Sarkozy, într-un cadru select, în care toţi oamenii sunt îmbrăcaţi la patru ace. Femeia îl întreabă pe Carl, într-o limbă engleză puternic afectată de accentul franţuzesc, ce i-a atras cel mai mult atenţia în Capitala Franţei. Vădit emoţionat de frumuseţea din faţa ochilor săi, Carlson nu prea îşi găseşte cuvintele, dar nici nu ştie că această femeie este soţia preşedintelui Franţei. Îmbrăcată într-o rochie decoltată, de culoarea indigo-ului, şi având în mâna stângă o ţigaretă subţire, Carla obţine răspunsuri uşor bâlbâite de la interlocutorul său. Devenit sufleur "de serviciu", Homer îşi ajută şeful să-şi păstreze raţiunea în faţa tinerei fermecătoare. El îi şopteşte şefului că cel mai frumos loc din Paris este Louvrul şi cel mai simpatic lucru este că în acest oraş totul este închis în zilele de luni. Mulţumită de răspunsurile "profunde" venite din partea americanului, bruneta atrăgătoare îi cere lui Carlson, pe rând, cartea de vizită, o întâlnire la masa de prânz şi o partidă de sex... Între cei doi se naşte pe loc o idilă, însă Homer se asigură, după plecarea din Franţa, că şeful lui cunoaşte identitatea femeii misterioase care i-a sucit minţile.  

Filmuleţul se termină cu o scenă la Palatul Elysee, unde, din spatele unui birou pe care se află o farfurie cu brânză mucegăită, preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, răspunde la telefonul care suna insistent: "Te simţi bine cu Sarkozy", spune primul om în stat fără să-i lase interlocutorului de la celalălt capăt al firului şansa de a se prezenta.

 http://www.melty.fr/les-simpson-mettent-en-scene-carla-sarko-actu26353.html

×
Subiecte în articol: externe