x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe HUGO CHAVEZ A MURIT. Armata şi poliţia, mobilizate pentru "a garanta pacea"

HUGO CHAVEZ A MURIT. Armata şi poliţia, mobilizate pentru "a garanta pacea"

06 Mar 2013   •   00:38
HUGO CHAVEZ A MURIT. Armata şi poliţia, mobilizate pentru "a garanta pacea"
Sursa foto: Hugo Chavez
update 01.33 Presa internationala relateaza ca mii de venezueleni au iesit in strada pentru a plange moartea presedintelui Chavez. 
Decesul presedintelui Venezuelei este abordat pe larg de presa internationala, care analizeaza politica lui Chavez, dar si ceea ce ar urma sa se intample de acum inainte in Venezuela.
update 01.02
Vicepresedintele Nicolas Maduro a anuntat ca guvernul a dispus mobilizarea Armatei si a Politiei pentru "a garanta pacea"  dupa moartea lui Hugo Chavez.
Preşedintele Venezuelei Hugo Chavez a decedat la vârsta de 58 de ani. Anunţul a fost făcut de  vicepreşedintele Nicolas Maduro. Liderul venezuelean a fost cel mai vocal şi controversat lider din America Latină şi a fost principalul oponent al Washingtonului în regiune.
Preşedintele Hugo Chavez, spitalizat la Caracas din cauza cancerului, suferea de o agravare a problemelor respiratorii şi de o nouă infecţie gravă, informeaza mediafax.ro
Sursa citata mai precizeaya ca Chavez, în vârstă de 58 de ani, a revenit la Caracas în urmă cu două săptămâni şi a fost internat imediat în spitalul militar din capitală după ce a fost spitalizat timp de două luni la Havana, unde a suferit, în decembrie, o a patra intervenţie chirurgicală de cancer, cu care a fost diagnosticat în 2011 în regiunea pelviană. Chavez urma o cură de chimioterapie foarte puternică şi tratamente complementare.
Citeste si Plan de asasinare a fratelui lui Hugo Chavez, încifrat într-un rebus. Cel puţin aşa susţin oamenii preşedintelui Venezuelei
                   Hugo Chavez a declarat că ar putea exista o tehnologie americană de "inoculare a cancerului"  

×