x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe IMAGINI ŞOCANTE: Un poliţist BICIUIEŞTE o tânără în plină stradă pentru că a fost văzută în compania unui străin

IMAGINI ŞOCANTE: Un poliţist BICIUIEŞTE o tânără în plină stradă pentru că a fost văzută în compania unui străin

04 Oct 2013   •   14:40

Scene îngrozitoare surprinse în Sudan, unde o femeie este biciuită în plină stradă de un poliţist pentru că a îndrăznit să se urce în maşina unui bărbat cu care nu era înrudită, scrie Daily Mail.

În timp ce poliţistul îi aplică femeii corecţia, trecătorii privesc neputincioşi, iar unii dintre ei sunt chiar amuzanţi de întreaga scenă.

Potrivit legii islamice, femeile din Sudan sunt pedepsite pentru orice act care contravine bunelor moravuri. Deşi legea e interpretabilă, poliţiştii profită de orice ocazie ca să aplice cele 40 de lovituri de bici prevăzute de lege.

Guvernatorul din Khartoum, Abdul Rahman Al Khidir, a declarat că femeia a fost pedepsită în acord cu legea islamică, Shar’ia.

Un caz asemănător care a stârnit interesul activiștilor pentru drepturile omului, este acela al Amirei Osman Hamed care riscă să fie biciuită pentru că refuză să-și acopere părul cu văl.




×
Subiecte în articol: imagini socante femeie biciuita sudan