x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Împăcarea cu Veronica este imposibilă

Împăcarea cu Veronica este imposibilă

de Mihaela Matachita    |    05 Mai 2009   •   00:00

Premierul italian, Silvio Berlusconi, nu crede într-o împăcare cu soţia sa, Veronica Lario, şi spune că aceasta trebuie să îi ceară scuze public, în timp ce certurile conjugale continuă să facă deliciul presei din Peninsulă.



Întrebat de Corriere della Sera cu privire la posibilitatea împăcării, Silvio Berlusconi (72 de ani) a răspuns: "Nu cred. Nu ştiu dacă vreau de data aceasta. Veronica va trebui să îmi ceară scuze public. Şi nu ştiu dacă va fi sufficient". "Este a treia oară că îmi face figura în plină campanie electorală. E prea mult", a adăugat Berlusconi, declarându-se "indignat", potrivit AFP.       

Ziarului La Stampa, premierul i-a spus că este "preocupat şi decepţionat".    "Am menţinut o situaţie dificilă (mariajul, n.r.) din dragoste pentru copii, dar acum s-a sfârşit, nu mai sunt condiţii să continuămă, a întărit el.

Duminică, după ce hotărârea Veronicăi de a divorţa devenise publică, Berlusconi spunea că aceasta este o chestiune personală dureroasă, care aparţine vieţii private şi de care este bine să nu vorbeşti. Dar luni, "Il Cavaliere" a trecut la atac: el a declarat celor două cotidiane că soţia sa "a căzut într-o capcană", când a crezut în relatările presei.
Veronica Berlusconi se indignase atât de intenţia soţului de a include mai multe starlete pe lista electorală a partidului său pentru alegerile europarlamentare din iunie, dar şi de participarea lui Silvio, "marele cuceritor", la aniversarea unei tinere de 18 ani care i se adresează premierului cu "papi". "Nu vreau să stau cu un bărbat care umblă cu minore", a explicat ea.    

În La Stampa, Berlusconi se apără: "Aş frecventa, după cum a spus doamna, fete de 17 ani. Este o afirmaţie pe care nu o pot accepta. Sunt prieten cu tatăl ei. Asta e tot. Vă jur".

×
Subiecte în articol: externe