x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Împușcături într-un spital din SUA: patru morți și mai mulți răniți

Împușcături într-un spital din SUA: patru morți și mai mulți răniți

02 Iun 2022   •   09:00
Împușcături într-un spital din SUA: patru morți și mai mulți răniți

Patru persoane au fost ucise și mai multe au fost rănite într-un atac armat la un spital din Tulsa, Oklahoma, anunță poliția americană, potrivit BBC. Bărbatul care a tras, era înarmat cu o pușcă și un pistol. Ofițerii au confirmat că atacatorul a fost împușcat mortal.

Incidentul a avut loc miercuri la spitalul St Francis din Tulsa. Poliția a ajuns la locul faptei în trei minute ceea ce a făcut ca numărul morților să nu fie mai mare.

De asemenea, au fost confirmate numeroase răniri, au adăugat oficialii.

„În acest moment avem patru civili care au murit și un trăgător care a murit", a declarat șeful adjunct al poliției, Eric Dalgleish.

El a spus că trăgătorul, care nu a fost încă identificat, a suferit răni fatale prin împușcare.

Suspectul „avea o armă lungă și o armă de mână", a mai spus el. Nu se știe motivul atacului.

De asemenea, adjunctul Dalgleish a declarat că poliția a primit apelul despre un trăgător la ora locală 16:52 și a ajuns la fața locului în trei minute.

„Ofițerii care au sosit au auzit focuri de armă în clădire și asta i-a îndrumat spre etajul al doilea", a relatat polițistul.

Ofițerii interoghează în prezent martorii din întreaga clădire, inclusiv pe cei care se aflau la etajul al doilea, unde a avut loc atacul.

Președintele SUA, Joe Biden, a fost informat cu privire la împușcăturile din Tulsa, au spus oficialii Casei Albe într-un comunicat.

Sâmbăta trecută, președintele Biden i-a îndemnat pe americani să își facă auzită vocea pentru a preveni noi violențe armate, după uciderea a 19 copii și a doi profesori într-o școală din Texas.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: impuscaturi sua