x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Împuşcături la o grădiniţă din Rusia. Agresorul a fost ucis

Împuşcături la o grădiniţă din Rusia. Agresorul a fost ucis

14 Ian 2013   •   22:34
Împuşcături la o grădiniţă din Rusia. Agresorul a fost ucis

Un bărbat a deschis focul luni, din propriul apartament, în direcţia unei  gradiniţe de copii din Rusia, aflată în vecinătate. O educatoare a fost rănită, conform autorităţilor locale, care au anunţat că agresorul a fost găsit mort în locuinţă.

 
Conform AFP, incidentul s-a produs în oraşul Salavat, în Republica rusă Başcortostan, în regiunea Ural. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, a tras cu o puşcă de vânătoare  de la fereastra apartamentului său în direcţia Gradiniţei de copii numărul 11, spărgând mai multe geamuri ale grădiniţei, cioburile de sticlă rănind o educatoare.
 
Agresorul a refuzat să se predea şi a opus rezistenţă forţelor de ordine, care au lansat asaltul asupra apartamentului lui Ramil Muratşîn. Potrivit primelor declaraţii ale poliţiei, bărbatul a fost omorât în urma unui schimb de focuri. Ulterior, Comitetul rus de anchetă a anunţat probabilitatea că bărbatul s-ar fi sinucis.
 
"La nivelul gâtului său au fost descoperite numeroase tăieturi de cuţit", a declarat pentru RIA Novosti reprezentantul filialei locale a Comitetului rus de anchetă. O anchetă urmează să stabilească "cauzele morţii lui Muratşîn şi legalitatea acţiunilor delanşate de către forţele de ordine speciale", a precizat Comitetul.
 

×
Subiecte în articol: impuscaturi gradinita Rusia