x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Împuşcături pe aeroportul din Los Angeles. Mai multe terminale au fost închise

Împuşcături pe aeroportul din Los Angeles. Mai multe terminale au fost închise

01 Noi 2013   •   19:31
UPDATE 19:51 Autorul atacului armat produs pe aeroportul din Los Angeles a fost rănit de forţele de securitate şi arestat de poliţie. Un agent de securitate a fost rănit în schimbul de focuri. Mai multe  persoane s-au accidentat în timp ce încercau să fugă, în momentul în care s-a instalat panica ce a urmat incidentului. UPDATE 19:32  Conform unor surse din media americană,  un bărbat a deschis focul cu o armă automată la unul din punct de îmbarcare ale aeroportului. Bărbatul a fost împuşcat de agenţi ai serviciilor de securitate.
 
UPDATE 19:21 Potrivit Huffington Post, autoriăţile americane au confirmat că incidentul s-a produs după ce un bărbat a reusit să treacă de agenţii de securitate ai aeroportului cu o armă de asalt. Bărbatul a fost împuşcat de forţele de ordine.

UPDATE 19.13 Administraţia Aviatică Federală Americană a oprit la sol toate cursele care aveau destinaţie terminalele închise ale aeroportului.
______________________
Mai multe terminale ale Aeroportul International din Los Angeles au fost evacuate după ce s-au auzit mai multe focuri de armă, informează cnn.com.
Conform martorilor oculari, incidentul a avut loc în apropierea terminalului 3 al aeroportului.

"După ce a trecut şocul din momentul în care s-au auzit împuşcăturile, şi lumea a încercat să se adăpostească. s-a instalat haosul şi teama. Oamenii se înghesuiau şi se împingeau unii pe ceilalţi", a notat pe contul de Twitter un editorialist sportiv american aflat în aeroport în timpul incidentului.



×