x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Împușcăturile din spitalul american: atacatorul a vrut să se răzbune pe medicul său

Împușcăturile din spitalul american: atacatorul a vrut să se răzbune pe medicul său

03 Iun 2022   •   08:40
Împușcăturile din spitalul american: atacatorul a vrut să se răzbune pe medicul său

Bărbatul înarmat care miercuri a ucis doi medici și alte două persoane într-un spital din Oklahoma a vrut să se răzbune. El i-a reproșat unui medic că i-a provocat dureri în urma unei recente operații la spate, a declarat un șef al poliției, potrivit CNN.

Trăgătorul, Michael Louis, despre care poliția a declarat că s-a sinucis după ce a împușcat mai multe persoane, cumpărase legal, chiar în cursul după-amiezii, una dintre armele de foc folosite în masacru. Este vorba despre o pușcă de tip AR-15, a declarat șeful poliției orașului Tulsa, Wendell Franklin, în timpul unei conferințe de presă.

Louis a intrat în clădirea unui cabinet medical din campusul spitalului Saint Francis din Tulsa, miercuri după-amiază, și i-a împușcat pe chirurgul său, doctorul Preston Phillips, și pe alte trei persoane, a declarat Franklin.

Celelalte trei victime din clădirea Natalie Medical Building au fost medicul Stephanie Husen, recepționera Amanda Glenn și pacientul William Love, au declarat autoritățile.

Ofițerii au găsit o scrisoare asupra lui Louis care „arăta clar că a venit cu intenția de a-l ucide pe doctorul Phillips și pe oricine îi stătea în cale", a mai spus Franklin.

„L-a învinovățit pe doctorul Phillips pentru durerea continuă în urma operației", a mai spus Franklin.

Un număr nespecificat de alte persoane au fost rănite în schimbul de focuri de armă, care a avut loc în birourile Clinicii Warren, la etajul al doilea al clădirii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: împușcături spital