x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe În 2012, Rusia nu va mai fi ce-a fost

În 2012, Rusia nu va mai fi ce-a fost

de Sînziana Stancu    |    12 Feb 2010   •   00:00

Un astrolog rus prezice că viaţa politică din ţara sa va suferi schimbări dramatice în anul 2012.

Astrologul Pavel Globa a precizat că schimbările vor avea loc în perioada 2012-2016 şi că sunt legate de un ciclu astrologic ce se repetă la un interval de aproximativ 30 de ani, informează AFP. De altfel, anul 2012 va fi anul când în Rusia vor avea loc alegeri prezidenţiale, însă astrologul nu a dezvăluit nimic în legătură cu viitorul preşedintelui rus Dmitri Medvedev, care, potrivit Constituţiei, ar putea candida pentru un mandat consecutiv, dar nici despre actualul premier, Vladimir Putin, despre care se speculează că a făcut o "rocadă la Kremlin" cu Medvedev, pentru a putea reveni în fotoliul prezidenţial după primul mandat al acestuia.

"Prevăd calm, stabilitate şi continuitate a puterii până în 2012. Dar apoi Saturn va fi în Scorpion, ceea ce, în ultimele patru ocazii, s-a tradus în schimbări reale", a explicat Globa. El se laudă că a fost singurul care a prezis demisia fostului preşedinte rus Boris Elţîn, în 1999. Globa a amintit şi de perioada de instabilitate la conducerea URSS între moartea în 1982 a lui Leonid Brejnev şi ajungerea la putere a lui Mihail Gorbaciov, şi că "părintele" Perestroikăi urma să conducă fosta URSS până la destrămarea ei.

Alte exemple sunt moartea lui Stalin (1953) şi cea a lui Lenin (1924).
"Sper că perioada 2012-2016 nu va fi ca până acum şi că vor fi pierderi minimale. Dar anul 2012 va fi foarte interesant", a mai spus Globa.

×
Subiecte în articol: externe