x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incă un dictator, în comă

Incă un dictator, în comă

17 Feb 2011   •   20:05
Incă un dictator, în comă

152475-.jpgDupă zvonurile privind starea gravă în care s-ar afla fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak, un alt dictator recent înlăturat de la putere se confruntă cu serioase probleme de sănătate. Cotidianul francez Le Monde dă drept sigură informaţia potrivit căreia fostul lider tunisian Zine El-Abidine Ben Ali este în comă.

“A suferit un accident vascular cereblal, şi a fost transportat la un spital din Djedda (Arabia Saudită - n.r.). De două zile este însă în comă. Starea sa este foarte gravă”, a declarat, pentru Le Monde, o sursă apropiată familiei Ben Ali. Cotidianul francez mai relatează că Ben Ali a fost internat sub o identitate falsă, din motive de securitate. Spitalul din Djedda este rezervat, de obicei, prinţilor saudiţi. Potrivit aceloraşi surse, soţia fostului preşedinte, Leila Trabelsi, “nu se mai află alături de el”.

Un diplomat citat de site-ul JSSNews a completat toate aceste informaţii spunând că cei mai buni medici din Arabia Saudită au fost trimişi de urgenţă să-l trateze pe pacientul tunisian. El a mai precizat că actualul preşedinte interimar al Tunisiei este ţinut la curent din oră în oră cu privire la starea lui Ben Ali.

 

×