x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incendiu ucigaș într-un tren din India

Incendiu ucigaș într-un tren din India

de Redacția Jurnalul    |    26 Aug 2023   •   19:20
Incendiu ucigaș într-un tren din India

Nouă persoane au murit sâmbătă după ce un incendiu a izbucnit într-un vagon de tren staționar în orașul Madurai, în sudul Indiei, în statul Tamil Nadu, potrivit Reuters.

Incendiul a izbucnit după ce o butelie de gaz folosită de unii pasageri pentru a face ceai pe o sobă a explodat, a declarat M.S. Sangeetha, din districtul Madurai, potrivit unei înregistrări video realizate de ANI.

Peste 50 de pasageri călătoreau în vagonul care a fost desprins din tren și parcat separat în gară, a declarat Sangeetha pentru agenția de presă parteneră a Reuters, ANI.

Incendiul, care a izbucnit la primele ore ale dimineții, a ars timp de câteva ore înainte de a fi stins de către pompieri, a relatat presa locală, care a mai spus că 20 de persoane au fost rănite în accident.

Înregistrarea video difuzată de ANI a arătat oficiali ai poliției inspectând locul carbonizat. Supraviețuitorii au fost nevoiți să spargă ușile pentru a fugi din compartiment, potrivit relatărilor martorilor.

Incidentul are loc după ce peste 250 de persoane au murit în cel mai grqav accident feroviar din India din ultimele două decenii, când trei trenuri au fost implicate într-o coliziune în statul Orissa, în estul țării, în luna iunie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: india tren