x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Adolescent înecat în piscină. Apa era atât de plină de prezervative, seringi şi ţigări încât nimeni nu l-a văzut zbătându-se

Adolescent înecat în piscină. Apa era atât de plină de prezervative, seringi şi ţigări încât nimeni nu l-a văzut zbătându-se

03 Sep 2014   •   15:10
Adolescent înecat în piscină. Apa era atât de plină de prezervative, seringi şi ţigări încât nimeni nu l-a văzut zbătându-se

Un adolescent britanic s-a înecat în piscina unui hotel din Cipru, în timpul unei petreceri, însă apa era atât de murdară încât nimeni nu l-a văzut zbătându-se.

Savvakis Alexandros Georgiou, de 18 ani, care era fotbalist, abia semnase un contract cu echipa de liga a doua Stevenage FC.

Tânărul participa la o petrecere la piscina hotelului Kalypso, din oraşul Ayia Napa. Deşi erau cel puţin 20 de persoane în piscină, nimeni nu a observat când tânărul s-a înecat. Acesta a fost descoperit abia când o femeie a dat peste el, pe fundul piscinei.

Se crede că acesta ar fi stat sub apă între cinci şi 20 de minute. Potrivit familiei tânărului, nimeni nu l-ar fi văzut pe acesta încecându-se deoarece apa era plină de alge şi gunoi, inclusiv seringi, prezervative şi mucuri de ţigară.

Proprietarii hotelului, un tată de 63 de ani şi fiul acestuia de 33 au fost arestaţi sub suspiciunea de a nu fi respectat normele de siguranţă pentru hotel şi piscină. 

×
Subiecte în articol: piscina deces