x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

de Jurnalul National    |    19 Noi 2007   •   00:00
GAZ PE FOC. Ambasadorul Romăniei la ONU, Doru Costea, se declară "agasat" de romii romăni care cerşesc in Elveţia. Intr-un interviu acordat ziarului elveţian Le Matin, diplomatul, care este şi preşedintele Consiliului pentru Drepturile Omului, mărturiseşte că nu este "foarte entuziasmat" de ideea de a da bani cerşetorilor, deşi resimte "o oarecare responsabilitate" faţă de concetăţenii săi. "Dar sunt şi un pic agasat, iar acesta este un eufemism", a spus Costea.


UCRAINA. Cel puţin 33 de persoane au murit ieri intr-o explozie produsă in urma acumulării de gaze intr-o mină din Doneţk (Ucraina). Potrivit Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă, la ora accidentului, in zona afectată se aflau 31 de mineri, iar in toată mina - 457.


SONDAJ. Cota de incredere a premierului britanic, Gordon Brown, a ajuns la cel mai scăzut nivel de la numirea in funcţie, in iunie anul acesta, se arată intr-un sondaj realizat de publicaţia Sunday Times şi organizaţia YouGov.


RÃ...BDARE. Irakul a cerut Turciei mai mult timp pentru a lua măsurile necesare să calmeze gherilele kurde din nord. In regiunea autonomă kurdă din nordul Irakului, autorităţile locale au instituit filtre şi au instalat puncte de control pentru a impiedica aprovizionarea rebelilor care lansează atacuri in sudul Turciei, informează corespondentul Radio Romania Actualităţi in Irak.

×
Subiecte în articol: externe