x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

29 Sep 2006   •   00:00
ROMANI EXPLOATATI. Peste 20 de romani si un moldovean plecati la munca in Italia in sectorul agricol au fost tinuti sub sechestru de angajatorii lor. Ei au fost gasiti de politie in regiunea de sud a Italiei. Pasapoartele le fusesera confiscate, iar pentru munca de peste zece ore pe zi, romanii primeau aproximativ doi euro pe ora. (Maria Toader)

CORUPTIE CU TRAMBITE. Polonia se apropie cu pasi repezi de anticipate. Dupa ce premierul Jaroslaw Kaczynski a fost acuzat de coruptie, iar doua treimi din populatie i-au facut cunoscut sefului de Cabinet de la Varsovia ca nu-l mai doresc in fruntea Guvernului, ieri au fost date publicitatii mai multe imagini surprinse cu camera ascunsa, in care este prezentat un trafic de functii intre conservatorii aflati la guvernare si un deputat nationalist. (Anca Aldea)

TRAGEDIE LA LICEU. O tanara in varsta de 16 ani si-a pierdut viata miercuri noapte intr-un liceu din Colorado (SUA), unde un barbat a luat ostatice sase eleve. Potrivit politiei, patru dintre tinere au fost eliberate la putin timp de la atac. In momentul interventiei in forta a ofiterilor de politie, barbatul inarmat a ucis-o pe una dintre cele doua eleve ramase cu el si apoi s-a sinucis. (Anca Aldea)

×
Subiecte în articol: externe